Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Strože epidemiološke mjere u Župi dubrovačkoj do 21. ožujka

12.03.2021.

17:46

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Župa dubrovačka

Općina Župa dubrovačka

Foto: - / -

Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i konzultacijama sa županijskim stožerom civilne zaštite te županijskim Zavodom za javno zdravstvo, iz Općine Župa dubrovačka obavijestili su da se dosadašnje mjere produžuju do 21. ožujka.

Mjere se odnose na rad Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, Općine Župa dubrovačka te održavanje sportskih okupljanja.

Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, najkasnije do petka 19. ožujka, obavijestit će roditelje i građane o ukidanju ili eventualnom nastavku ovih mjera.

Vezano za rad Dječjeg vrtića, napominju da je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće mogu doći u vrtić, ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Mole roditelje djece koja zaista nemaju mogućnosti ostaviti djecu kod kuće, da i dalje, na broj telefona: 020/485-029 ili na email: vrtic.zupa@gmail.com, jave ukoliko imaju potrebu dovesti dijete u dječji vrtić.

Dežurstvo za djecu koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće organizirano je u glavnoj zgradi Dječjeg vrtića Župa dubrovačka te

Apeliraju na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Sve najnovije takve informacije dostupne su i na web stranici Dječjeg vrtića i Općine Župa dubrovačka gdje se redovito ažuriraju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.