Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Sustav javne vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda

19.11.2018.

14:36

Autor: Adriana Tomašić

Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / -

Upravni odjel za komunalne poslove i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije obavještava javnost i zainteresiranu javnost da je u tijeku javna rasprava studije utjecaja na okoliš - sustava javne vodoopskrbe te odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Dubrovnik.

Javno izlaganje Studije održat će se danas, u 16 sati u Dubrovniku, u Velikoj vijećnici zgrade upravnih tijela Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1.
Javni uvid traje do zaključno 03. prosinca, svakog radnog dana od 9:00 - 14:00 sati u prostoru u Dubrovniku, u službenim prostorijama Grada Dubrovnika, Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, u Slanomu, u službenim prostorijama Općine Dubrovačko primorje, u Župi dubrovačkoj, u službenim prostorijama Općine Župa dubrovačka, i u Stonu, u službenim prostorijama Općine Ston. Pisana mišljenja i primjedbe na Studiju tijekom javne rasprave može se upisati u knjige primjedbi na mjestu javnog uvida u Studiju ili u pisanom obliku dostaviti Upravnom odjelu za komunalne poslove i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.