Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Sve o koronavirusu u županiji na interaktivnoj karti

28.04.2020.

16:30

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

U cilju jednostavnijeg pregleda i praćenja podataka vezanih za koronavirus, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s tvrtkom GDi osigurala je interaktivnu kartu na kojoj se mogu pronaći svi relevantni podaci u stvarnom vremenu.

Putem karte mogu se pratiti podaci o broju zaraženih, izliječenih i umrlih po gradovima i općinama, a karta će se ažurirati na dnevnoj razini kako budu pristizali novi podaci.

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije će i daljem putem dnevnih priopćenja, a po potrebi i izvanrednih priopćenja ili konferencija za novinare izvještavati javnost. Svi relevantni podaci osim što se šalju medijima objavljeni su i na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Prema posljednjim brojkama broj zaraženih je 110, umrlo je šest osoba, izliječene su 52 osobe, a analizirano je do sada 1704 uzoraka.

Karti možete pristupiti putem naslove stranice Dubrovačko-neretvanske županije (klikom na banner na desnom dijelu stranice) ili OVDJE.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.