Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Sve spremno za doček Nove na Stradunu

30.12.2021.

17:51

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i predstavnici dežurnih i komunalnih službi

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i predstavnici dežurnih i komunalnih službi

Foto: Grad Dubrovnik / -

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković održao je danas sastanak predstavnika dežurnih i komunalnih službi s temom organizacija dočeka Nove godine na Stradunu i održavanje reda i sigurnosti u novogodišnjoj noći.

Tradicionalnom sastanku prisustvovali su predstavnici Policijske uprave, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije, Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, Komunalnog redarstva, Prometnog redarstva, društva Čistoća Dubrovnik, Dubrovačkih ljetnih igara i tvrtke Dubrovačka baština.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo svim poduzetim pripremnim aktivnostima i razinom spremnosti službi kako ni doček Nove godine na otvorenom prošao besprijekorno i bez neželjenih događaja.

Pozvao je građane da za doček Nove godine odaberu doček na Stradunu, na otvorenom, te da izbjegavaju zatvorene prostore kako bi i na taj način doprinijeli povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i zaštitili svoje i zdravlje svojih bližnjih, ali i drugih svojih sugrađana.

Poželio je svim građanima i posjetiteljima dobru zabavu uz odgovorno ponašanje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.