Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Svečane promocije studenata uz epidemiološke mjere

17.06.2021.

08:30

Autor: Radio Dubrovnik

Sveučilište u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku

Foto: - / -

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se danas i sutra ispred Studentskog doma. Oba dana promocije će biti u tri termina samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje radi poštivanja epidemioloških mjera.

Danas u 17.30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnika preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana.

U 19 sati bit će promovirani prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa Studija Kliničko sestrinstvo.

U 20.30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju.

U petak, 18. lipnja u 17.30 bit će promovirani studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

U 19 sati bit će promocije studenata koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

U 20.30 bit će promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te će biti dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja.

Ukupno će biti promovirana 334 studenta, od kojih 152 magistra struke i 182 prvostupnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.