Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Svim službenicima Grada Dubrovnika smanjenje plaća za 10 posto

20.03.2020.

16:24

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Odlukom gradonačelnika Mata Frankovića svim službenicima Grada Dubrovnika, uključujući i ustanove u vlasništvu Grada, od 1. travnja 2020. godine umanjit će se plaće za 10 posto te će navedena financijska mjera biti na snazi do financijskog oporavka.

"Grad Dubrovnik kontinuirano nadzire razvoj situacije vezane za epidemiju koronavirusa te provodi i planira daljnje mjere, prvenstveno zaštite svojih građana od zdravstvene ugroze. Također, prioritet Grada Dubrovnika jest omogućiti financijsko funkcioniranje poglavito svih žurnih službi te socijalno ugroženih osoba i ranjivih skupina. U suradnji s Vladom Republike Hrvatske Grad Dubrovnik će provesti sve mjere sukladno programu Vlade te će u nadolazećem vremenu predstaviti paket mjera koji će prepoznati one građane koji su ostali bez svojih radnih mjesta zbog krize izazvane epidemijom koranavirusa", stoji u priopćenju Grada Dubrovnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.