Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Tko su dobitnici javnih priznanja u Veloj Luci?

09.03.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik/ Tonči Donjerković

Vela Luka iz zraka

Vela Luka iz zraka

Foto: TZO Vela Luka / -

Dobitnik ovogodišnjeg velolučkog općinskog javnog priznanja za životno djelo je Ante Dragojević „Beže“ za njegov doprinos razvoju gospodarskog i društvenog života Vele Luke.

Priznanje za više od 20 godina uspješnog neprekidnog rada dobiti će velolučko Folklorno društvo „Kumpanija“ radi iznimnog doprinosa razvoju kulturnog života Vele Luke.

Dok će općinsko javno priznanje za iznimne rezultate ostvarene u prošloj godini biti uručeno književnici Antoneli Marušić koja je u minuloj godini objavila roman „Moja dota“ na temu dijetinstva u Veloj Luci.

Dok je dobitnik priznanja za izvanredno kolektivno postignuće u prošloj godini dobila velolučka udruga „Miki trasi“ poradi uspješno organiziranog prvog otočkog festivala djeteta „Mala Vela Luka“.

Odlučeno je to sjednici Općinskog vijeća Vele Luke. Priznanja laureatima biti će uručena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u sklopu programa proslave blagdana svetog Josipa i ujedno Dana Općine Vele Luke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.