Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Korčule?

14.07.2020.

09:21

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Korčule Marko Skokandić sazvao je 25. sjednicu Gradskog vijeća Grada Korčule za danas u 18 sati u kino dvorani Doma kulture Liburna u Korčuli, a na dnevnom redu će se naći sedamnaest točaka.

Između ostalog, bit će predloženi dobitnici godišnjih nagrada Grada Korčule, a to su Nenad Kosović, Doris Jurjević, Županijski zavod za hitnu medicinu - Ispostava Korčula i Korčulanski plivački klub.

Također, gradski će vijećnici gradonačelniku Fabrisu dati nalog za obilježavanje 450. obljetnice obrane Korčule od napada Turaka, predvođenih alžirskim potkraljem Uluz-Alijom, i to 15. kolovoza 2021. godine.

Na vijećničkim klupama naći će se i Konačni prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Korčule za 2019. godinu, Konačni prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Proračuna Grada Korčule za 2020. godinu te Konačni prijedlog odluke o izmjeni Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Korčule za 2020. godinu.

Opširnije možete saznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.