Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Tri osobe teže ozlijeđene

02.04.2013.

12:32

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Policijski službenici poduzeli su 543 represivne mjere - 179 zbog prekoračenja brzine i 13 zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, tri su osobe teže, a osam ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici poduzeli su 543 represivne mjere - 179 zbog prekoračenja brzine i 13 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. U proteklom tjednu iz prometa su isključena 24 vozača i 9 vozila. U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko podne na Korčuli jedna osoba je teže ozlijeđena.
22-godišnjak je upravljao mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka, kada je zbog vožnje na nedovoljnoj udaljenosti udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 40-godišnjak. U toj prometnoj nesreći vozač mopeda je teže ozlijeđen i nakon pružene liječničke pomoći prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.