Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Trodnevlje ususret Sv. Vlahu uz online prijenos

30.01.2021.

08:31

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Trodnevlje ususret svetkovini dubrovačkog nebeskog zaštitnika sv. Vlaha započinje danas u zbornoj crkvi sv. Vlaha. Misno slavlje s propovijedi u 18 sati predvodi don Ivica Huljev, biskupski vikar za otok Brač.

Nakon mise slijedi kratki školski program: Učenici sv. Vlahu.

Uz izravni prijenos na mrežnoj stranici www.festa2021.hr i internetskim kanalima Dubrovačke biskupije sve tri večeri trodnevlja prenosit će i Libertas televizija!

Don Ivica Huljev (rođen 1977. godine) je svećenik Hvarske biskupije. Teološki studij je završio u Zagrebu. Za svećenika je zaređen 2002. god. u rodnoj Vrboskoj na Hvaru. Bio je župnik Brusja, Velog Grablja i istodobno župni vikar u Hvaru. Potom je bio župnik Staroga Grada i obližnjih Selaca. Od 2013. je bio župnik u Komiži s dvije godine posluživanja Velog Sela i službom viškog dekana. Početkom rujna 2019. je na službi župnika Pučišća i upravitelj Pražnica na Braču. Na Braču je istodobno dekan i biskupski vikara za Brač. Do dolaska na Brač je neprekidno bio školski vjeroučitelj.

Svoja promišljanja o temama i pitanjima koja dolaze iz kršćanskih usmjerenja objavljuje na blogu „Kroz Samariju“.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.