Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Trtajun" preuzeo vlast u Veloj Luci

18.01.2021.

09:20

Autor: Radio Dubrovnik/ Tonči Donjerković

Općina Vela Luka Facebook

Općina Vela Luka Facebook

Foto: - / -

U skladu s epidemiološkim mjerama u Veloj Luci je ovog vikenda izvršena primopredaja vlasti između aktualnog općinskog vodstva i udruge maškara "Trtajun". Prilikom primopredaje vlasti načelnica Katarina Gugić zahvalila je velolučkom „Trtajunu“ na uspješnoj suradnji tijekom protekle četiri godine.

Posebno je istakla nekoliko uspješnih projekata na području kulture koji su se realizirali uz pomoć "Trtajuna". Tu se prije svega misli na ljetne večeri velolučke "Vele špilje", kao i na organiziranje božićnih jaslica u ovom arheološkom lokalitetu, kao i na ostale slične aktivnosti ove udruge koje se tiču promicanja vrijednosti "Vele špilje".

Na kraju je općinska načelnica udruzi maškara zaželjela uspješno obnašanje vlasti do kraja ovogodišnjih Poklada koji traju do 16. veljače. Preuzimanje vlasti "Trtajun" je također obilježio podizanjem svoje zastave na tamošnjoj "Maloj rivi" koja će se vijoriti do kraja Poklada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.