Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"TUP - urbana četvrt": Vjerujemo u zajedničko rješenje s Gradom

23.09.2021.

12:46

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Iz Inicijative "TUP - urbana četvrt" obavijestili su javnost da kako je u srijedu održan sastanak predstavnika inicijative s gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem i predstavnicima gradske uprave.

"Na sastanku smo upoznali gradonačelnika s trenutnim kreativnim i društvenim sadržajima koji se odvijaju u prostorima TUP-a te našim viđenjem razvoja TUP-a, te smo od gradonačelnika saznali trenutno stanje i mogućnosti grada vezano za očuvanje TUP-a. Stav je inicijative da je sastanak prošao u konstruktivnom i pozitivnom tonu, te vjerujemo da ćemo kroz desetak dana u započetom dijalogu s gradom uspjeti doći do zajedničkog rješenja koje će biti na dobrobit svih zainteresiranih strana. Još jednom želimo istaknuti da je prostor TUP-a od krucijalne važnosti za daljni razvoj grada te nam je drago da i gradonačelnik dijeli naše mišljenje", ističu iz Inicijative "TUP - urbana četvrt".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.