Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Turistička COVID-19 ordinacija u Domu zdravlja

24.06.2020.

11:44

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Sukladno nalogu Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, Dom zdravlja Dubrovnik će od danas uspostaviti COVID-19 ordinaciju. Ordinacija će raditi svakim danom i to u dvije smjene, bit će nadležna za uzimanje briseva turista kod koji se sumnja na zarazu COVID-om.

Ordinacija će, u suradnji s COVID-19 ordinacijama iz područja Neretve i otoka Korčule, biti nadležna za koordinaciju zdravstvene skrbi turista koji imaju sumnju na COVID-19 u Dubrovačko Neretvanskoj županiji. Za turiste s područja Grada Dubrovnika te općina Konavle, Župa Dubrovačka, Dubrovačko primorje, Ston i Janjina ordinacija će biti nadležna i za uzimanje briseva za utvrđivanje bolesti COVID-19.

Ordinacija se nalazi na adresi Dr. Ante Starčevića 1, 20000 Dubrovnik, te će raditi svaki dan (uključujući subote, nedjelje i praznike) u dvije smjene od 7 do 19 sati.

Telefonski brojevi COVID-19 ordinacija su mob: +385 99 52 91 888, tel: +385 20 64 16 13. E-mail: covid19@dom-zdravlja-dubrovnik.hr

 

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije još jednom poziva na poštivanje odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te preporuka i mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

"Jedino zajedničkim naporima i poštivanjem propisanih epidemioloških mjera možemo doprinijeti boljoj i sigurnijoj turističkoj sezoni na našem području", ističe se u priopćenju Stožera.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.