Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Turistička zajednica organizira "Subotnje zimsko jutro u Gradu"

26.11.2021.

14:57

Autor: Radio Dubrovnik

TZ Grada Dubrovnika

TZ Grada Dubrovnika

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Dubrovnika, s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, organizira "Subotnje zimsko jutro u gradu" za posjetitelje koji borave u Dubrovniku.

Razgledi grada bit će organizirani svaku subotu, počevši od 27. studenog pa sve do 18. prosinca 2021. s vodičem na hrvatskom i engleskom jeziku, a s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, Brsalje 5.

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen pa je potrebno prijaviti se do večeras u 18 sati, na e-mail: tic.pile@tzdubrovnik.hr ili br. tel: +38520312011.

Ponuda je namijenjena individualnim posjetiteljima te se ne odnosi na grupne aranžmane.

Nakon razgleda grada sa stručnim vodičem, u 11.30 sati ispred crkve sv. Vlaha, Turistička zajednica grada Dubrovnika poklanja svim posjetiteljima također i nastup Folklornog ansambla Linđo koji se u slučaju lošeg vremena neće održati.

Ovaj besplatni program obogatit će i doprinijeti raznovrsnoj i bogatoj ponudi zabavnih programa tijekom Dubrovačkog zimskog festivala.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.