Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Turističkim cvijetom" Cavtat zaokružio niz priznanja u 2019. godini

04.10.2019.

12:39

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Konavle

Općina Konavle

Foto: - / -

U sklopu Dana hrvatskog turizma koji se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore održavaju ovih dana u Slavoniji, Cavtat je osvojio prvo mjesto - Turistički cvijet u kategoriji Malo misto.

Ovom prestižnom nagradom Cavtat je na najbolji način zaokružio niz priznanja osvojenih u 2019. godini.

Cavtat je započeo niz ovogodišnjih nagrada ušavši među Top 10 European Best Destinations u kategorijima „Najbolja romantična destinacija“ i „Najbolja destinacija za ljubitelje prirode“

Nakon toga je slijedila još jedna međunarodna nagrada Srebreni cvijet u organizaciji svjetske krajobrazne asocijacije Communities in Bloom – CIB čiji su dobitnici proglašeni na završnoj ceremoniji održanoj prošlog vikenda u kanadskom gradu Yarmouthu.

Ovim međunarodnim nagradama Cavtat je sinoć u Vinkovcima pridružio i jednu hrvatsku osvojivši prvo mjesto – Turistički cvijet u kategoriji Autentična primorska destinacija Malo misto.

Općina Konavle i Turistička zajednica općine Konavle čestitaju svim turističkim djelatnicima, komunalnim službama kao i svima koji su svojim radom doprinjeli ovim vrijednim priznanjima koja nas obvezuju za daljnji predan rad na podizanju kvalitete naše turističke ponude.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.