Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Badžuli održan skup "Gospodarstvo i turizam doline Neretve"

11.08.2019.

15:19

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Udruženja obrtnika Metković na gospodarskom imanju Mijoč u Badžuli održan je u subotu skup "Gospodarstvo i turizam doline Neretve", koji je okupio brojne sudionike.

Nazočili su župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, državni tajnik ministarstva turizma Frano Matušić, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, načelnici općina doline Neretve Maja Vrnoga, Nikola Krstičević i Smiljan Mustapić, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec te ravnateljica DUNEE Melanija Milić.

Prvi se nazočnima obratio organizator skupa i predsjednik Udruženja obrnika Metković Ivica Mijoč, a uslijedio je govor Dragutina Ranogajca, predsjednika HOK-a, koji je zaslužnima uručio i nagrade: Ivica Mijoč dobio je nagradu u obliku povelje, Željko Kešina i Mate Lazarević dobili su priznanja te Nediljko Jerković i Ana Prusina zahvalnice.

Nakon toga su se nazočnima prigodno obratili načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga te načelnik Slivna Smiljan Mustapić i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, državni tajnik Frano Matušić, župan Nikola Dobroslavić i ministrica poljoprivrede Marije Vučković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.