Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Dubrovniku 2. Međunarodni kongres estetske medicine

11.10.2019.

10:14

Autor: Radio Dubrovnik

TAMC

TAMC

Foto: - / -

"The Aesthetic Medicine Congress", u suradnji s British College of Aesthetic Medicine, održava se u Hotelu Palace od 11. do 13. listopada. Najbolji svjetski i domaći stručnjaci prezentirat će trendove u estetskoj medicini, pomlađivanju i oblikovanju lica i tijela za oko 400 najavljenih sudionika.

Uz predstavljanje najnovije tehnologije i rezultata istraživanja iz programa vrijedi izdvojiti i demonstracije uživo, interaktivne panele te predavanja na teme od estetske medicine do medicinskog turizma.

Drugi kongres estetske medicine u Dubrovniku, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, otvorit će ministar turizma Gari Cappelli.

Prijave polaznika na kongres osim iz Hrvatske i regije dolaze iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Švicarske, Francuske, Grčke, SAD-a Meksika, Indije, UAE…

Na kongres dolaze svjetska imena estetske medicine kao Raj Kanodia, Tapan Patel, Matt Stefanelli, Bob Khanna, Herve Raspaldo, Tracy Mountford, Tom van Eijk, Iman Nurlin, Dimitris Sykianakis, Ravi Jain i David Ecclestone. Od domaćih stručnjaka predavači su Siniša Glumičić, Mario Zambelli, Nikola Milojević, Davor Mijatović, Zoran Žgaljardić, Tomica Bagatin, Željana Bolanča, Aleksandar Milenović, Mladen Duduković i drugi.

TAMC 2019 je međunarodni estetski kongres koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program utemeljen na dokazima i pruža platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju, pokretanje intenzivnih rasprava i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata.

TAMC 2019 pokriva sve aspekte estetske medicine, a ovogodišnje izdvojene teme su: dermalni fileri protiv starenja i za oblikovanje lica, tretmani za pomlađivanje kože uključujući tretmane matičnim stanicama i krvnom plazmom, estetska ginekologija, produljenje života (gerontologija), oblikovanje tijela i smanjenje masnih naslaga, Botulinum toksin tipa A osnovne i napredne tehnike, upravljanje komplikacijama, anatomija, estetska kirurgija, estetska stomatologija, komunikacija s pacijentima, izgradnja poslovanja i marketing te medicinski turizam.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.