Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Dubrovniku ARTUR - Arhitektura i turizam

26.11.2013.

07:53

Autor: Slobodan Vlašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Program je iniciralo Društvo arhitekata Zagreba i pokrenulo u suradnji s Institutom za turizam i Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, te Društvima arhitekata Zadra, Dubrovnika i Istre čiji su dugoročni ciljevi usmjereni na prevladavanje postojećih nedostataka i problema vezanih za prostor i turizam

U sklopu programa ARTUR - Arhitektura i turizam, u hotelu Valamar Lacroma na Babinu Kuku, održava se radionica na temu Identitet: Grad - regija". Program je iniciralo Društvo arhitekata Zagreba i pokrenulo u suradnji s Institutom za turizam i Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, te Društvima arhitekata Zadra, Dubrovnika i Istre čiji su dugoročni ciljevi usmjereni na prevladavanje postojećih nedostataka i problema vezanih za prostor i turizam.
Sudionici Okruglog stola su stručnjaci Feđa Vukić sa zagrebačkog Arhitektonskog fakulteta, Daniela Angelina Jelinčić iz Instituta za razvoj i međunarodne odnose, Marina Oreb iz županijskog Zavoda za prostorno uređenje, Marija Kojaković iz Društva arhitekata Dubrovnika i Ivo Kunst iz Instituta za turizam. Moderator je Damir Ljutić iz Društva arhitekata Zagreba.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.