Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Dubrovniku se održava 3. Međunarodni kongres estetske medicine

08.10.2021.

10:36

Autor: Radio Dubrovnik

TAMC

TAMC

Foto: - / -

U Dubrovniku se od 8. do 10. listopada održava 3. Međunarodni kongres estetske medicine TAMC 2021. (The Aesthetic Medicine Congress). Najbolji svjetski i domaći stručnjaci prezentirat će trendove u estetskoj medicini, pomlađivanju i oblikovanju lica i tijela za oko 600 najavljenih sudionika.

Uz predstavljanje najnovije tehnologije i rezultata istraživanja iz programa kongresa vrijedi izdvojiti i demonstracije uživointeraktivnpanele te predavanja na široki spektar tema od estetske medicine preko genetike i produljenja života do marketinga i društvenih mreža.

Prijave polaznika na kongres osim iz Hrvatske i regije dolaze iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije, Poljske, GrčkeArgentine, SAD-a 

Na kongres dolaze svjetska imena estetske medicine kao Tapan PatelPeter PrendergastSabrina Shah-DesaiTatjana PavičićMalcolm D. PaulDimitris SykianakisKoenraad De BoulleDavid Ecclestone,  Jonathan Sykes i drugi.  Od domaćih stručnjaka predavači su Nikola Milojević, Dinko Kaliterna, Jelena Jakić,  Ognjen Bagatin,  AleksandaMilenović, Marin Roje, Gordan Lauc i drugi.

Zadnji TAMC održao se 2019. godine, a o interesu sudionika za TAMC 2021 svjedoči i zatvaranje prijava 4. listopada zbog ispunjenih kongresnih kapaciteta.

TAMC 2021 je međunarodni estetski kongres koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program utemeljen na dokazima i pruža platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju, pokretanje intenzivnih rasprava i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata. TAMC 2021 pokriva sve aspekte estetske medicine, a ovogodišnje izdvojene teme su: psihologija u estetskoj medicini,  30. godina primjene botoksatretmani područja oko očiju estetska ginekologija, produljenje života (regenerativna medicina), oblikovanje tijela bez skalpela i 'Postoji li odgovor na celulit?' te PR i marketing s naglaskom na digitalni marketing i društvene mreže. 

TAMC se održava od 2018. godine, a TAMC 2021 je najveći do sad s gotovo 600 prijavljenih sudionika što je skoro tri puta više nego u svom premijernom izdanju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.