Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Korčuli okrugli stol o vezi poduzetnika i potpornih subjekata

20.07.2021.

16:22

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poziva na okrugli stol sa svrhom povezivanja poduzetnika i potpornih subjekata.

Okrugli stol će se održati 22. srpnja 2021. s početkom u 10 sati u Aminess Port 9 Hotelu (Dubrovačka cesta 19, Korčula).

Na okruglom stolu predstavit će se programi potpornih subjekata:

  • Dubrovačko-neretvanska županija – kreditna linija “SKOR – Subvencijom kamate do održivog razvoja“ i Javni poziv za poljoprivredu,
  • Hrvatski zavod za zapošljavanje – Potpore za samozapošljavanje i paleta aktualnih natječaja HZZ-a relevantnih za poduzetništvo.
  • Također, zbog sve veće važnosti zaštite okoliša, Dubrovačko-neretvanska županija će održati predavanje na temu Poduzetništvo i zaštita prirode i okoliša.

Cilj održavanja okruglih stolova je povezivanje poduzetnika s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa svrhom poticanja procesa decentralizacije i jačanja uloge jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajne poduzetničke klime te postizanje jače sinergije potpornih subjekata i poduzetnika.

Okrugli stol će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice

– maila: dcp@dcp.hr

– ili telefona: 020/418-401.

Okrugli stol se provodi u sklopu projekta “Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova”.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.