Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

14:39 / 17.07.2019.

Autor: Radio Dubrovnik

U Kuli Norinskoj proslavljen blagdan Gospe Karmelske i Dan Općine

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Povodom blagdana Gospe Karmelske i Dana općine Kula Norinska u Momićima je održana Svečana sjednica Općinskog vijeća Kule Norinske, na kojoj su predstavljeni projekti ostvareni u proteklih godinu dana, a Udruzi veterana Domovinskog rata 1991. Krvavac dodijeljeno je godišnje javno priznanje.

Svečanu sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Kule Norinske Nikša Batinović, a nazočili su joj župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević. Također, sjednici su nazočili i državni tajnik Frano Matušić, neretvanski gradonačelnici Dalibor Milan, Ivo Mihaljević i zamjenik gradonačelnika Ploča Ivan Marević kao i načelnici susjednih neretvanskih općina te brojni drugi.

Načelnik općine Nikola Krstičević prije svega čestitao je svim svojim sumještanima Dan općine Kula Norinska i blagdan Gospe Karmelske, nakon čega se osvrnu na sve projekte realizirane u proteklih godinu dana.

Nakon načelnika Krstičevića prisutnim se obratio župan Nikola Dobroslavić, državni tajnik Frano Matušić, saborski zastupnik Ivan Ćelić te ispred Neretvana u Zagrebu Filip Dragović koji je govorio o humanitarnoj akciji za pomoć zdravstvu Doline Neretve.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.