Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U petak javno izlaganje o uređenju obalnog pojasa u Prožurskoj Luci

21.10.2021.

18:30

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava javnost i zainteresiranu javnost da je u tijeku javna rasprava o Studiji Glavne ocjene prihvatljivosti zahvata za ekološku mrežu „Uređenje obalnog pojasa u naselju Prožurska Luka, otok Mljet“.

Javna rasprava, koja uključuje javni uvid i izlaganje Studije, traje od 7. listopada do 5. studenog 2021. godine. Uvid u Studiju je omogućen u službenim prostorijama Općine Mljet u Babinom Polju, Zabrežje 2, svakog radnog dana od 9:00 – 12:00 sati. Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Javno izlaganje o Studiji će biti održano u petak 22. listopada u 10 sati u Domu kulture Zabrežje u Babinom Polju, Zabrežje 47, uz primjenu protuepidemijskih mjera propisanih odlukama nadležnog Stožera civilne zaštite te preporukama i nalozima drugih nadležnih tijela.

Mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida u Studiju ili dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik, u roku određenom za javnu raspravu. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.