Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U petak online edukacija za turistički klaster Dubrovnik

19.05.2022.

17:49

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Stradun

Stradun

Foto: Grgo Jelavić / PIXSELL

Turističke zajednice Mljeta, Dubrovačkog primorja, Dubrovnika, Župe dubrovačke i Konavala, u sklopu svojim zajedničkih aktivnosti unutar turističkog klastera Dubrovnik, u petak 20. svibnja u suradnji s Institutom za turizam organiziraju online edukacije putem Zoom platforme namijenjene turističkim dionicima s područja njihovih općina/grada.

S ciljem upoznavanja turističkih dionika s trendovima i novostima u turizmu, predavači će temama obuhvatiti sve bitne informacije vezane za poslovanje, ali i prezentirati aktualnosti, mogućnosti oglašavanja te trendove na turističkom tržištu.

"Organizacija ovih edukacija nastavak je višegodišnje prakse, kao jedna u nizu zajedničkih aktivnosti kojima se nastoji kontinuirano educirati turističke dionike te poticati na praćenje i prilagodbu turističkim trendovima. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u petak u 10 sati na edukaciji putem Zoom platforme koju možete pronaći na web stranicama navedenih turističkih zajednica", ističe se u pozivu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.