Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Poduzetničkom inkubatoru Ploče radionica za male poduzetnike i obrtnike

05.04.2022.

09:53

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Rast poduzetništva

Rast poduzetništva

Foto: Ilustracija / Pixabay

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva na besplatnu višednevnu radionicu "Poslovanje malih poduzetnika s poreznog i računovodstvenog aspekta" u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče, Crna Rika 7A, od 6. do 9. travnja.

Ako ste mali poduzetnik ili obrtnik i želite otkriti tajne računovodstvenog sustava s aspekta vlasnika poduzeća, ovo je radionica za vas. Kroz četiri dana detaljno će se obraditi relevantne teme kao što su osnove računovodstva, čitanje financijskih izvještaja, trikovi i savjeti za praćenje financijskih izvještaja, kako PDV utječe na poslovanje, obračun plaće. Polaznici će se kroz radionice upoznati s načinima knjiženja kroz primjere poslovnih događaja, saznat će kad se i kako priznaju prihodi i primci, a kad rashodi i izdaci. Naučit će razliku između računovodstvenih termina poput: primitak, prihod, priljev, izdatak, rashod, odljev, te način obračuna plaće.

Radionicu vodi Antea Kaleb, poslovna savjetnica s višegodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga. Vlasnica je agencije za poslovno savjetovanje i od 2006. godine direktorica društva ADUT d.o.o. specijaliziranog za usluge knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Računovodstvo i revizija.

Termini radionice:

1. dan, 6. travnja od 16 do 20 sati

2. dan, 7. travnja od 16 do 20 sati

3. dan, 8. travnja od 16 do 20 sati

4. dan, 9. travnja od 8 do 12 sati

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem:

– poveznice: https://forms.gle/kAPv9pV4rSSriKb86

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.