Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U sklopu projekta MIMOSA održan sastanak Upravnog odbora projekta

03.03.2021.

13:50

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

U sklopu projekta „MIMOSA –Maritime and Multimodal sustainable passenger transport solutions and services“ koji se provodi u sklopu programa INTERREG Italy- Croatia održana su dva radna sastanka kojim su dogovoreni daljnji koraci provedbe projekta.

Steering Committee sastanak je organiziran tijekom dva radna dana zbog opsežnosti i broja aktivnosti po radnim paketima koji su prezentirani. Na drugom radnom sastanku dogovorene su upute o daljnjem postupanju voditelja radnih paketa zbog vremenskog rasporeda svih projektnim aktivnosti.

Zbog pandemije COVID-19 sastanci su i dalje održani putem interneta.

Dubrovačko-neretvanska županija je voditelj Radnog paketa 5 (WP5), a projektne aktivnosti koje će provesti na području Dubrovačko-neretvanske županije su izrada analiza luka nautičkog turizma, postavljanje liftera na plaže za osobe s posebnim potrebama (5 aqualiftera), izrada Operacijskog plana razvoja cikloturizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koji će biti prezentiran putem zasebne web stranice te uređenje dijela biciklističkih staza na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.