Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U sklopu projekta Mimosa održana dva radna sastanka

05.07.2021.

17:05

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

U sklopu projekta „MIMOSA –Maritime and Multimodal sustainable passenger transport solutions and services“, koji se provodi u sklopu programa "INTERREG Italy - Croatia", održana su dva radna sastanka: četvrti Steering Committee Meeting te Radni sastanak voditelja radnih paketa (WP leaders meeting).

Zbog pandemije sastanci se još uvijek održavaju online.

Neke projektne aktivnosti su u laganom zaostatku zbog problema uzrokovanih COVID-19. Završetak projekta se planira u prosincu 2022. godine.

Dubrovačko-neretvanska županija je voditelj Radnog paketa 5 (WP5) u kojem se provodi 12 projektnih aktivnosti, a u koje je uključeno 11 projektnih partnera. U radnom paketu 5 (WP5) planira se postavljanje 5 aqualiftera na području DNŽ, izrada web stranice cikloturizma te uređenje i opremanje informativnih i ciklo pointa (središta).

Također u radom paketu 5 izrađen je dokument „ Operativni plan razvoja cikloturizma na području DNŽ sa standardima“.

DNŽ sudjeluje i u radnom paketu 4 (WP4) u kojemu je izrađen dokument „Plan razvoja luka nautičkog turizma na području DNŽ“.

Sljedeći sastanak je planiran u listopadu u Dubrovniku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.