Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U srijedu još jedna "Poduzetnička ćakula"

17.05.2022.

14:14

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

default error photo

Centar za poduzetništvo organizira drugu Poduzetničku ćakulu, neformalno druženje poduzetnika s ciljem razmjene iskustava, stvaranja mreže poznanstava i uspostave mogućih suradnji.

Nova Ćakula održat će se u srijedu 18. svibnja u hotelu Dubrovnik President Valamar Collection od 14:30 do 16:30.

Za ovaj put, Centar je pripremio predavanje na temu storytellinga koje će voditi Tanja Škorić, suosnivačica & kreativna direktorica, STARTAPARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u struci, dugo vremena kao kreativna direktorica u Zagrebu, a kasnije i partnerica u Bruketa&Žinić Beč. Logičan nastavak bio je otvaranje vlastite tvrtke s partnericama Helenom Rosandić Šepić i Sanjom Petek Mujačić. STARTAPARAT trenutačno ima urede u Zagrebu, Beču, Dubaiu i Johannesburgu.

Pričanje priče ili storytelling jedan je od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu. Koriste ga neke od najuspješnijih svjetskih kompanija (Airbnb, Nike, Apple, Virgin, P&G…). Bilo da je riječ o liderima ili brandovima, kreiranje i prenošenje priče je ključ uspostavljanja veze s publikom kojoj se obraćamo – suradnicima, zaposlenicima, korisnicima ili široj javnosti.

Pridružite se Ćakuli, otvorite prozor u svijet marketinških bajki kako bi unaprijedili svoje poslovanje, a ujedno se povežite s kolegama iz svijeta poduzetništva.

Parking za sudionike je osiguran na hotelskom parkingu.

Svoje sudjelovanje možete osigurati putem:

– poveznice

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.