Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U subotu akcija čišćenja pješačko-biciklističke staze "Ćiro"

22.05.2020.

17:00

Autor: Radio Dubrovnik

Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle

Foto: - / -

Udruga Agroturizam Konavle u subotu 23. svibnja nastavlja sa započetom akcijom čišćenja pješaćke staze "Ćiro" te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže. Akcija će započeti u 7:30 sati okupljanjem ispred Izletišta Ivankovi u Drveniku.

Nakon čišćenja, u podne, osigurana je marenda i druženje za sve sudionike.

Potrebno je donjeti svoju opremu: trimer, zaštitnu opremu, benzin i kosjer, a ukoliko nemate nešto od navedenog, a imate volje pomoći, također ste dobrodošli, poručuju iz Agroturizma Konavle te mole ukoliko se planirate pridružiti i dati svoj doprinos ovoj akciji, da se javite povratno na mail: ured@agroturizam-konavle.hr ili na telefon 095 124 6333 radi lakše organizacije.

Udruga Agroturizam Konavle, i ovo doba COVIDA 19, nastavlja s intenzivnim radom. Svoj program su prilagodili novonastaloj situaciji i usmjerili se na održavanje i promoviranje pješačko-biciklističkih staza kroz Konavle te aktivnostima namjenjenim boravku u prirodi što je i cilj manifestacije "Proljeće u Konavlima", koju uspješno provode već 6 godina zaredom.

Nakon što su obnovili sve oznake na pješačkoj staze Cavtat-Radovčići, protekle subote u zajedničkoj akciji kojoj su se, osim članova Agroturizma Konavle priključili i Moto klub Dvije rote, Biciklistički klub Konavle i Čistoća i zelenilo Konavle očistilo se više od 4 kilometra pješačke staze "Ćiro" od Čilipa do Zvekovice, dok ovu subotu planiraju očistiti dionicu od Mihanića do Uskoplja.

Brojne aktivnosti nastavit će se i nakon akcije čišćenja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.