Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U subotu humanitarni "Torta Party" uz Domenicu!

13.12.2019.

11:01

Autor: Radio Dubrovnik

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Dubrovnika tradicionalno organizira dvanaesti po redu, humanitarni "Torta party", koji će se u okviru ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala održati u subotu 14. prosinca ispred crkve sv.Vlaha u 11 sati, dok će prodaja bonova i izložba torti početi već u 10 sati.

Za ovaj popularni zabavni događaj organiziran je i nastup popularne hrvatske pjevačice Domenice koja će svojim hitovima rasplesati sve posjetitelje, a posebno one najmlađe.

Cijena bona je 15 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih Opće bolnice Dubrovnik, koja će donaciju iskoristiti za prikupljanje dijagnostičkih materijala te didaktičku opremu.

Kao i prethodne godine, Turistička zajednica grada Dubrovnika ističe važnost zaštite okoliša i održivog korištenja prirodnih resursa te će se koristit isključivo tanjuri I pribor za jelo od ekološki prihvatljivih i biorazgradivih materijala.

Zasladite se, zabavite i pritom učinite dobro djelo!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.