Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U tijeku upis na doktorski studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

07.10.2020.

17:03

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Natječaj za upis prve generacije studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju u akademskoj 2020./2021. godini objavljen je na web-stranici Sveučilišta u Dubrovniku www.unidu.hr.

Studij održavaju Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Studij traje šest semestara (tri godine) i njegovim završetkom stječe se akademski naziv doktor znanosti iz područja društvenih znanosti, polja ekonomija. Upisna kvota je 30 studenata, a studenti će moći birati između pet modula: Digitalno poslovanje, Međunarodno poslovanje, Marketing, Turizam i Menadžment.

Rok za prijavu na ovaj studij je 23. listopada 2020., a očekivani početak nastave 13. studenoga.

Iznos školarine po semestru iznosi 18 300 kuna, a za alumne Sveučilišta u Dubrovniku  i Sveučilišta u Zagrebu iznosi 15 000 kuna po semestru.

Tekst Natječaja, uvjeti upisa, prijavni obrazac i sve potrebne informacije mogu se dobiti na mrežnoj stranici studija: https://www.unidu.hr/poslovna-ekonomija-u-digitalnom-okruzenju/,  na e-mail: phd.epe@unidu.hr ili na broj: +385 99 7552 257.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.