Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

20:00 / 18.11.2019.

Autor: Radio Dubrovnik

U utorak tribina "Biram život" o vršnjačkom nasilju i nasilju nad djecom

Udruga "Sigurnost u prometu"

Udruga "Sigurnost u prometu"

Foto: - / -

Povodom medunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti, udruga Sigurnost u prometu organizira veliku javnu tribinu pod nazivom "Biram život!" u sklopu projekta protiv međuvršnjačkog nasilja i nasilja među djecom "Nisi sam, ima nas još", koji se provodi na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Tribina se održava na sami Svjetski dan borbe protiv zlostavljanja djece 19. studenog u 10 sati u velikom amfiteatru Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika (kampus).

"Na tribini će govoriti predstavnici Zavoda za javno zdravstvo DNŽ, prof. dr.sc Marin Ćorluka sa Sveučilišta u Mostaru, koji će izlagati na temu utjecaja sporta na prevenciju ovisnosti, Marija Njavro govorit će o utjecaju medija na prevenciju ovisnosti te kao posebni gost bit će ravnateljica i utemeljiteljica Zajednice Susret iz Zagreba Bernardica Juretić", ističe u najavi Denis Pavela iz udruge Sigurnost u prometu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.