Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Uhićen s drogom u stanu

15.07.2013.

10:28

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

47-ogodišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije gdje su utvrđene osnove sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je zatražila nalog za pretragu stana u Dubrovniku koji koristi 47-godišnjak. Pretragom stana policijski službenici pronašli su i oduzeli: 103 g amfetamin speeda, nož, škare i digitalnu vagu s tragovima amfetamin speeda, 9 tableta normabela, 42 prazne pvc vrećice namijenjene pakiranju manjih količina droge, 3 mobilna uređaja sa pripadajućim sim karticama i 3.350 kuna. 47-ogodišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije gdje su utvrđene osnove sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
Ustanovljeno je kako je osumnjičeni 47-godišnjak na motocikl vlasništva 46-godišnjaka stavio registarske pločice svog motocikla, te time počinio kazneno djelo  krivotvorenja isprava. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 47-godišnjak je u petak, 12. srpnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te policijske uprave, a u subotu, 13. srpnja, doveden je u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.      

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.