Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Upoznaj svoju zemlju": I u Metkoviću besplatna vođenja

14.01.2023.

14:09

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Metković

Metković

Foto: ADJ / HTV

U okviru projekta ”Upoznaj svoju zemlju”, u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a koji se održava povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Metkovića ove nedjelje 15. siječnja 2023. u 12 sati poziva sve zainteresirane građane Metkovića, kao i sve ostale zainteresirane posjetitelje na besplatan razgled Metkovića.

Nakon okupljanja na Trgu kralja Tomislava, obilazak će voditi licencirana vodička Mila Bulić i posjetitelji će prvo upoznati Prirodoslovni muzej Metković, a zatim stari dio našeg grada.

Ovom se akcijom već tradicionalno obilježava Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, te ukazuje na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturne baštine kao i na važnost rada svih turističkih djelatnika s ciljem da se prvenstveno lokalno stanovništvo upozna sa svojim gradom, te na taj način postanu ambasadori njegove povijesti i kulturne baštine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.