Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Važna obavijest policije povodom otvaranja Pelješkog mosta

25.07.2022.

22:18

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

 Pelješki most dan uoči službenog otvaranja

Pelješki most dan uoči službenog otvaranja

Foto: Igor Kralj / Pixsell

Tijekom održavanja ceremonije otvaranja Pelješkog mosta Ravnateljstvo policije u suradnji s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanskom provodit će posebne mjere osiguranja.

Pristup odmorištu Brijesta odvijati će se isključivo preko prometnog čvora Brijesta te će za posjetitelje biti osiguran određen broj parkirnih mjesta. Od 10 sati Pelješki most bit će otvoren za sve građane i posjetitelje koji žele prošetati do prvog pilona.

Sa strane Komarne mostu će se moći pristupiti organiziranim prijevozom mini-busevima od 10 do 16 sati (polazak sa parkirališnog prostora iz turističkog naselja Klek), nakon čega će započeti pripreme za službeni program.

U 20.15 počinje centralna svečanost na odmorištu Komarna, dok će svi zainteresirani građani prijenos svečanosti otvorenja Pelješkog mosta moći pratiti putem videozida na odmorištu Brijesta i televizijskim prijenosom na HTV1.

"Policija će se pobrinuti da se promet odvija sa što manje zastoja i čekanja, a ovim putem građane molimo za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu te ih ujedno pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu", ističe se u priopćenju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.