Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Važna obavijest za roditelje iz Osnovne škole Cavtat

05.09.2019.

17:46

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Konavle

Općina Konavle

Foto: - / -

Iz Osnovne škole Cavtat izvijestili su da im internetska stranica nije u funkciji, a isti problem imaju i mnoge druge škole u Hrvatskoj, a javljaju nekoliko jako bitnih informacija o početku školske godine.

U petak 6. rujna bit će održana prozivka 4. razreda u 8:30 sati, 5. razreda u 9:00 te 1. razreda u 9:30. Također će se istovremeno održati i prozivku novozaduženih učitelja i razrednika.

Pristigle udžbenike učenici će preuzimati na prvim satovima kod predmetnih učitelja, a u razrednoj nastavi kod učiteljice. Potrebno je donijeti torbu prvoga dana škole.

Prvoga dana škole nastava za učenike 4. - 8. razreda trajat će od 8 do 10 sati a sa župnikom će učenici nazočiti svetoj misi.

Nastava za učenike 1.-3. razreda je u ponedjeljak u 13 sati.

Zamolbe za različite potvrde koje roditeljima trebaju za ostvarivanje prava učenika potrebno je dostaviti na e-mail ured@os-cavtat.skole.hr. Zamolba treba sadržavati ime i prezime učenika i razred koji učenik pohađa u školskoj godini 2019./2020. Potvrde će biti izdane čim ih sustav odobri.

Iz škole mole roditelje da redovito prate izmjene koje će unositi na FB škole.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.