Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Važna obavijest za sve koji su podnijeli zahtjev za grobno mjesto na Groblju Dubac

26.01.2022.

15:40

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Sastanak za izgradnju Groblja Dubac u Župi dubrovačkoj

Sastanak za izgradnju Groblja Dubac u Župi dubrovačkoj

Foto: Grad Dubrovnik / -

Društvo Groblje Dubac d.o.o. obavijestio je građane koji su prethodnih godina podnijeli zahtjev za grobnim mjestima na novom groblju Dubac da je završen postupak obavještavanja korisnika o terminu dolaska u ured Društva s ciljem provedbe upravnog postupka dodjele grobnog mjesta.

Međutim, postoji veliki broj onih koji su u međuvremenu promijenili telefonske brojeve te ih nisu uspjeli kontaktirati.

"Stoga ovim putem molimo sve one koji su predali zahtjev, a do sada nisu kontaktirani, da nam se žurno jave kako bi im dodijelili već određeni termin za provedbu postupka dodjele grobnog mjesta. Sve ostale zainteresirane građane koje smo kontaktirali molimo da se strogo pridržavaju termina koje smo im dodijelili, jer su s ciljem što bržeg završetka čitavog postupka i početka gradnje grobnica određeni termini u trajanju od po 15 minuta", ističu iz društva Groblje Dubac.

Dodatne informacije o tipovima i cijenama grobnica, nacrte grobnica i situacijski plan groblja možete pronaći na web stranicama Općine Župa dubrovačka, Groblje Dubac.

KONTAKTI - Ured: 020 487 505 (ponedjeljak-petak od 07,00 do 15 sati, pauza od 12,00 – 12,30 sati) ili mobitel: 099 7030700

E-mail: groblje.dubac@du.t-com.hr

 mailto:grobljedubac1@gmail.com 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.