Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Večeras predavanje Olivere Drutter "Sram naspram osobne moći i užitka"

09.01.2020.

09:20

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačke knjižnice

Dubrovačke knjižnice

Foto: - / -

U suradnji Centra za integrativni razvoj i Dubrovačkih knjižnica, integrativna terapeutkinja Olivera Drutter, održat će večeras u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad predavanje "Sram naspram 'osobne moći' i užitka".

Živimo u svijetu u kojem se stalno nadmećemo, kroz partnerske odnose, financijski uspjeh, status u društvu i slično. Ako smo zapleteni u osjećaj vlastite nemoći, tuđa postignuća će nas fascinirati i pokušat ćemo ih kopirati. Međutim, svi se rodimo s potencijalom za sve, pa tako i za Osobnom moći. To nam je prirodno pravo dato po rođenju. U procesu odrastanja i neadekvatnom podrškom od strane autoriteta, mi potisnemo, kompenziramo ili negiramo sposobnost za Osobnu Moć.

Na ovom predavanju Drutter će govoriti o samopouzdanju, autonomiji i volji. Sve ovo čovjeku je neophodno u ostvarivanju sebe i svojih potencijala. Govorit će i o osjećaju srama koji čovjeka sprječava u razvoju zdravog i funkcionalnog Ega, o tome kako sram nastaje i koji je put izlaska iz tog teškog i toksičnog osjećaja.

Predavanja Olivere Drutter, voditeljice CIR (Centar za intergativni razvoj) Dubrovnika, škole namijenjene osobnom razvoju i edukaciji za tjelesno orijentiranog terapeuta po CIR metodi, su za sve one koji su zainteresirani za svoj osobni razvoj i za edukaciju budućeg terapeuta.

Predavanje je i uvod za radionicu koju će Drutter održati na temu ovog javnog predavanja u subotu 11. siječnja 2020. od 14 do 18 sati.

http://oliveradrutter.com/
www.cir.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.