Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Večeras predstavljanje programa "Forum Plus Startup"

04.10.2019.

11:00

Autor: Radio Dubrovnik

Forum Plus

Forum Plus

Foto: - / -

"Forum Plus Startup Inkubator" jedan je od četiri modula programa Forum Plus Akademije koju su osnovali mladi katolici s ciljem razvoja društvenih projekata mladih u skladu sa socijalnim naukom Crkve.

Povezuje akademsku zajednicu i mlade obzirom kako se održava u nizu hrvatskih sveučilišnih gradova pod mentorstvom profesora i stručnjaka.

Ove godine riječ je o osam gradova, a jedan od njih je i Dubrovnik. Predstavljanje programa održat će se u petak, 4. listopada, u dvorani Ivana Pavla II. s početkom u 19 sati. Bit će to prilika detaljnije se upoznati s programom radionica, kao i rokovima za prijave, ali i čuti iskustva dosadašnjih sudionika i koordinatora.

Program je namijenjen studentima i mladima od 18 do 30 godina, a susreti će se odvijati kroz tjedne radionice u periodu od 29. listopada do 17. prosinca.

Sudionici tvrde da im je ovaj program bio izrazito koristan u cjelovitom razvoju, naglašavajući kako su leadership i poduzetništvo teme koje dosada nisu imali prilike upoznati u ovom svjetlu. Svatko ima ulogu vođe, samo je potrebno prepoznati gdje je ona: u obitelji, na radnom mjestu, u grupu vršnjaka itd., a razvijanje takvih vještina doprinijet će osobnom i društvenom razvoju, prije svega lokalnih zajednica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.