Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Večeras svečana sjednica Općinskog vijeća Vele Luke

18.03.2022.

14:57

Autor: Radio Dubrovnik/ Tonči Donjerković

Vela Luka iz zraka

Vela Luka iz zraka

Foto: TZO Vela Luka / -

U povodu sutrašnjeg blagdana svetog Josipa i ujedno dana Općine Vela Luka večeras će se u 18 sati u velolučkom hotelu „Korkira“ održati svečana sjednica tamošnjeg Općinskog vijeća.

Prisustvovat će joj brojni uzvanici. Na njoj će biti uručena općinska javna priznanja pojedincima i udrugama. Za životno djelo, za dugogodišnje javno djelovanje te za rezultate ostvarene u prošloj godini.

Prije sjednice na velolučkoj rivi biti će upriličen svečani defile Narodne glazbe „Vela Luka“, velolučkih mažoretkinja te Folklornog društva „Kumpanija“.

U sklopu proslave blagdana svetog Josipa i dana Općine u Veloj Luci se održava nekoliko sportskih priredbi. Natjecanje u košarci koje organizira lokalni košarkaški klub „Pucal“, a jutros je također održana utrka učenika i nastavnika velolučke Osnovne škole. Dok je u Centru za kulturu otvorena radionica akvarela velolučke slikarice Sande Vlašić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.