Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

13:15 / 21.02.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Veliki interes za pokretanje vlastitog posla i trikove Facebook oglašavanja

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje održao je u četvrtak predavanje na temu pokretanja vlastitog posla na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Više od 150 entuzijastičnih polaznika aktivno je sudjelovalo na prvoj ovogodišnjoj radionici za samozapošljavanje gdje su detaljno predstavljene mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te su podijeljeni korisni savjeti predstavnika Centra za poduzetništvo vezanih uz pokretanje vlastitog poslovanja.

Također, Centar je organizirao besplatnu prezentaciju „Mali trikovi Facebook oglašavanja” koja je održana 20. veljače 2020. g. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.

Prezentaciju je održao Mislav Gluščević, jedan od samo tri certificirana Messenger Marketing Experta na području jugoistočne Europe koji je polaznicima prezentirao kako mogu ostvariti brze pomake u prodajnim rezultatima korištenjem plaćenih oglasnih kampanja na Facebooku.

Uz primjere iz prakse, drugi dio prezentacije pokrio je primjenu Messenger chatbota, Facebookovog najnovijeg prodajnog kanala koji je u svijetu zbog svoje praktičnosti sve popularniji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.