Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Vijećnici grada Dubrovnika o javnoj garaži

09.09.2018.

10:39

Autor: Silva Capurso

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

Za ponedjeljak je sazvana sjednica Gradskoga vijeća grada Dubrovnika. Središnja točka trebala bi biti rasprava o Javnoj garaži. Među ostalim izvješće o radu u prvih pola godine podnijet će gradonačelnik Mato Franković.

Bit će riječi i o izmjenama i dopunama Proračuna grada Dubrovnika za ovu godinu, kao i o izmjeni Odluke o izvršavanju gradskog proračuna. Raspravljat će se i o visini naknade za premještanje, uklanjanje i blokiranje vozila, kao i izmjeni Odluke o trošenju dijela sredstava prikupljenih komunalnom naknadom grada Dubrovnika u ovoj godini. Bit će govora i o Programu zaštite okoliša grada Dubrovnika za razdoblje do 2021. godine, kao i o davanju suglasnosti Javnoj ustanovi Rezervat Lokrum za donaciju Javnoj vatrogasnoj postrojbi „Dubrovački vatrogasci“ u iznosu od dva milijuna kuna za kupnju vatrogasnog broda.

Vijećnici će raspravljati i o davanju suglasnosti za prijavu projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda naselja Suđurađ na otoku Šipanu“. Predviđenim dnevnim redom trebali bi biti i imenovani ravnatelji Kazališta Marina Držića i Zavoda za obnovu Dubrovnika te Povjerenstva za proslavu obljetničke godine postavljanja Orlandova stupa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.