Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

VK Bellevueu produžena koncesija na pomorskom dobru

19.05.2021.

13:38

Autor: Radio Dubrovnik

Facebook VK Bellevue

Facebook VK Bellevue

Foto: - / -

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovor o koncesiji za posebnu upotrebu pomorskog dobra sa Vaterpolskim klubom Bellevue iz Dubrovnika u svrhu sportskih aktivnosti, organizacije i okupljanja djece, mladeži i ostalih građana.

Prvenstveno onih koji gravitiraju oko kupališta Bellevue radi športske rekreacije, druženja i bavljenja psihofizičkim aktivnostima, sportom (vaterpolom), sportskom podukom i treningom, suradnjom s ostalim vaterpolo klubovima radi promicanja vaterpolske igre, očuvanja kakvoće žive i nežive prirode, mora i plaža te sudjelovanja u natjecanju.

Predmetno područje je u proteklom desetogodišnjem razdoblju bilo u sustavu korištenja Vaterpolskog kluba Bellevue te se dodjelom ove nove desetogodišnje koncesije nastavlja podupirati njihov daljni rad.

Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako Dubrovačko-neretvanska županija i na ovaj način pruža potporu daljnjem razvoju sportskih aktivnosti na području Županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.