Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Vlahušić o kandidaturi i planovima

11.02.2015.

14:21

Autor: Marijana Puhjera

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Andro Vlahušić kandidat HNS -a za gradonačelnika Dubrovnika, HSS -ovac Željko Raguž i SDP -ovka Tatjana Šimac Bonačić kandidati za zamjenike

Andro Vlahušić, potvrdio je na danas održanoj konferenciji za novinare, kako će biti gradonačelnički kandidat najvjerojatnije koalicije HNS-HSS-SDP-HSU za gradonačelnika, dok će HSS-ov Željko Raguž i SDP-ova Tatjana Šimac Bonačić biti njegovi zamjenici. " Javnim radom se bavim punih 27 godina, kad sam pokrenuo projekt Zdravi grad, do mjesta ministra, saborskog zastupnika, ravnatelja bolnice i slično" rekao je o svom radu Andro Vlahušić nastavljajući kako je posljednjih 15 dana imao dvojbi oko toga isplati li se to uopće u našem Gradu i Državi. Vlahušić je potom ustvrdio kako je odlučio nastaviti dalje jer je zadovoljan napravljenim do sada, a što građani mogu vidjeti. Zašto neće odustati argumentirao je i naučenim što znači biti meta još tijekom Domovinskog rata kad je, kako je ispričao, švercao municiju s Lopuda do Grada dok ga je gađala topovnjača.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.