Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Vrijeme je da otkrijete salsu!

16.09.2019.

09:20

Autor: Radio Dubrovnik

Vedran Jerinić/Blaž Nemec

Vedran Jerinić/Blaž Nemec

Foto: - / -

"Vrijeme je da otkrijete salsu!", poručuju iz udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik i najavljuju upise u novu grupu! Prvi sat upisa zakazan je za ponedjeljak 30. rujna u 21 sat! Novoj grupi možete se priključiti samo do 21. listopada, a iza toga se ne primaju novi članovi.

"Preporučamo da krenete što ranije, kako ne bi zaostali za grupom. Nije vam potrebno nikakvo plesno predznanje, samo dobro raspoloženje i volja. Ne morate doći u paru niti se unaprijed prijavljivati, samo dođite na sat!", kažu dubrovački salserosi.

Satovi će se održavati dvaput tjedno: ponedjeljkom od 21 do 22.30 te petkom od 21.10 do 22.40, u dvorani u zgradi TUP-a (ulaz s gornje strane, iz Ulice Andrije Hebranga). Sati traju 90 minuta i sastoje se od zagrijavanja, učenja/ponavljanja i rastezanja.

Za dvoranu je potrebna posebna obuća, npr. tenisice s tankim đonom, 'baletanke' su dobra opcija za cure, a štikle se definitivno ne preporučuju. Obuća ne treba biti nova, dapače starija se bolje kliže. Može se plesati i u čarapama, kao što to mnogo naših plesača i radi. Najbolje je obući udobnu odjeću.

Mjesečna članarina iznosi 200 kuna (plaća se do 10. u mjesecu), dok je momcima prvi mjesec besplatan!

"Udrugu vodimo iz ljubavi prema plesu i sve se članarine koriste za potrebe udruge. Bitno nam je da što više ljudi pleše, u tome uživa i da vlada pozitivna atmosfera", poručuju iz udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik.

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik ove je godine trodnevnim događajem u hotelu Valamar President proslavila šest godina djelovanja. U tih šest godina predivna priča o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi uspješno se širila. Uz već poznate redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla.

Više informacija o upisima kao i o radu udruge pronađite na facebook stranici Đeplešeš - Ritmo de Salsa Dubrovnik!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.