Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

„Za Jelin korak" - humanitarna aukcija likovnih radova

18.11.2020.

14:43

Autor: Radio Dubrovnik

Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle

Foto: - / -

Danas, 18. studenog, točno mjesec dana prije službenog otvaranja 13. Mirisa Božića u Konavlima, Udruga Agroturizam Konavle pokreće humanitarnu aukciju likovnih radova, kao uvod u ovogodišnje božićne aktivnosti.

Cjelokupan prikupljeni iznos namijenjen je inicijativi „Za Jelin korak”, kako bi se pomoglo našoj konavoki na njenom putu oporavka.

Na aukciji će se naći 10 likovnih radova nastalih na prošlogodišnjim kolonijama „Konavoski koluri”. Autori slika su likovni umjetnici sa šireg dubrovačkog područja. Aukcija je počela danas u podne na facebook stranici Agroturizma Konavle gdje su objavljene fotografije, dimenzije i autori odabranih slika, a trajat će sve do 1. prosinca 2020. godine u podne.

Početna cijena svake pojedine slike iznosi 350,00 kuna, a svi oni koji žele u komentarima ispod pojedine slike moći će upisati svoju ponudu. Svaka nova ponuda mora biti minimalno 50,00 kuna viša od prethodne ponude. Ukoliko pri slanju ponude osoba želi ostati anonimna, može poslati poruku u inbox facebook stranice Agroturizma Konavle ili na broj 0951246333 kako bi ponuda bila prihvaćena i pod „anonimno” unijeta u komentar. Sliku kupuje osoba koja ponudi najveći iznos dok u slučaju istog ponuđenog iznosa prednost dobiva onaj čija je ponuda prva pristigla.

Po završetku aukcije kontaktirat će se najbolji ponuditelji koji će izlicitirani iznos uplatiti izravno na Jelin žiro račun (IBAN: HR9524840083115814597). Nakon toga će Agroturizam Konavle uručiti sliku uz predočenje potvrde o uplati.

"Mobitele u ruke jer licitacija kreće! Pokažimo još jednom da smo spremni pomoći bližnjima i uljepšajmo jedni drugima ovo predblagdansko vrijeme", ističu iz udruge.

Po završetku ove humanitarne aukcije Agroturizam Konavle objavit će i daljnji program ovogodišnjih Mirisa Božića u Konavlima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.