Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Za projekt udruge DOBRA "Ja iz ove zemlje ne idem" 1,4 milijuna kuna

22.09.2020.

17:33

Autor: Radio Dubrovnik

Udruga DOBRA

Udruga DOBRA

Foto: - / -

Svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva "Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II", za koje su potpisani i uručeni ugovori ukupne vrijednosti 12,1 milijuna kuna, održano je u Zadru, te će se kroz provođenje projekta zaposlit ukupno 131 žena.

One će pružati uslugu potpore i podrške za 786 starijih i/ili nemoćnih osoba u sljedećih godinu dana.

Jedan od potpisnika ugovora bila je i udruga DOBRA iz Metkovića. Na dodjeli su iz Metkovića sudjelovali predstavnici Udruge DOBRA, čiji je projekt "Ja iz ove zemlje ne idem! br. 2" ugovoren u iznosu od 1 389 900 kuna. Projekt će se realizirati na području općina Pojezerje, Slivno, Zažablje i grada Metkovića u idućih 14 mjeseci, te je nastavak na prethodni projekt „Ja iz ove zemlje ne idem!“, koji se provodio prethodnih 30 mjeseci.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje - podružnica Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Zažablje i Općina Pojezerje. Projekt „Ja iz ove zemlje ne idem! br. 2“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.