Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Zamjenik župana Cebalo posjetio domove na otoku Korčuli

29.12.2020.

14:41

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana zamjenik župana Joško Cebalo posjetio je na Korčuli Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe "Majka Marija Petković" Blato, Dom za odrasle osobe Blato, Dom za starije osobe Korčula te Dom za starije osobe Vela Luka.

Obilazak je tradicionalan u ovo blagdansko vrijeme no zbog trenutne epidemiološke situacije ove je godine izostalo druženje s korisnicima.

Zamjenik Cebalo tako se kratko susreo s ravnateljima domova te im uručio donacije Županije i prigodne poklone za sve korisnike.

Podsjetimo također, zamjenica župana Žaklina Marević je prošloga tjedna u pratnji pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelene Dadić ususret blagdanima posjetila Dom za starije Dubrovnik, Dom za starije i nemoćne osobe “Domus Christi”, Dječji dom Maslina, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Dom za starije i nemoćne osobe Konavle te Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Dubrovačko-neretvanska županija ove je godine navedenim ustanovama povodom blagdana donirala 120 tisuća kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.