Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Završena većina građevinskih radova na igralištu u Cavtatu

21.02.2019.

10:41

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Konavle

Općina Konavle

Foto: - / -

Općina Konavle krenula je već prvih dana 2019. godine u rekonstrukciju dječjih igrališta u Cavtatu, Čilipima, Pridvorju i Grudi, a također je u planu uređenje i dječjih igrališta u Stravči i Vitaljini.

Što se tiče igrališta u Cavtatu obavljen je veći dio građeviskih radova nakon čega slijedi postavljanje podloge i igrala. Rekonstrukcija se izvodi na temelju projekta arhitektice gđe Lee Đurović Ruso, a ukupna vrijednost radova je približno 500 tisuća kuna. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja sljedećeg mjeseca.

Radovi u Pridvorju, Čilipima i na Gruda kreću već sutra odnosno idući tjedan. Nakon potrebnih građevinskih radova na pripremi podloge samo montiranje igrala i ograde predivđeno je također do kraja sljedećeg mjeseca. Nakon toga bi se krenulo u uređenje igrališta u Stravči i Vitaljini.

Na kraju napomena da će dio troškova rekonstrukcije i opremanja dječjih igrališta sufinancirati Ministrarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.