Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Završnica "Good Food Festivala" s humanitarnom Dubrovačkom trpezom

20.10.2019.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Foto: - / -

Posljednji dan ovogodišnjeg izdanja "Good Food Festivala", koji se ovog tjedna održao u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, danas nas očekuje tradicionalna Dubrovačka trpeza. Ovaj gastronomski događaj kao svake godine humanitarnog je karaktera.

Sav prihod namijenjen je za Udrugu za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života "Lukjernica" i Društvu multiple skleroze dubrovačko-neretvanske županije.

Uz simbolične cijene bonova koji će se prodavati od 10 sati, moći će se uživati u brojnim delicijama dubrovačkih ugostitelja i u kušanju vina. Bon za hranu će koštati 35 kuna, a bon za piće 15 kuna.

U prigodnom programu koji će voditi Ivica Puljić, nastupit će Klapa Ragusa s početkom u 11 sati, dok će svečano otvorenje Dubrovačke trpeze biti u podne.

Uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, organizatori Dubrovačke trpeze su i Dubrovačko – neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko neretvanske županije, Ceh ugostitelja te Turističko ugostiteljska škola Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.