Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Završnica "Šarene zime u Uvali" uz posebne goste

03.01.2020.

13:21

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Nagrađivani program Dubrovačkog zimskog festivala za djecu "Šarena zima u Uvali" svoju će završnicu imati ovaj vikend, 4. i 5. siječnja. U subotu 4. siječnja održat će se program pod nazivom "Nacrtaj zimsko sunce".

S početkom u 11 sati u kupoli kod fontane, Udruga Le Petit Festival du Theatre održat će radionicu za djecu, a istovremeno će agencija Zagi Eventi iz Zagreba izvoditi svoj program koji uključuje mađioničare, animatore, žonglere, oslikavanje lica i igre za djecu.

Posebna atrakcija subotnjeg programa bit će nastup gluhonijemih violinista Violinmusic4all, u 13 sati. Violinmusic4all je projekt koji počiva na značajnoj inovaciji i predstavlja metodologiju učenja sviranja violine posvećenu osobama oštećenog sluha te obuhvaća širi spektar djece i odraslih s poteškoćama. Projekt je osmislila hrvatska violinistica Renata Novoselec koja je u više od deset godina rada na metodi postigla domaće i međunarodne uspjehe. Podržavaju ga i eminentna imena iz svijeta glazbe: Julian Rachlin, Ono Kazushi, Roby Lakatos, maestro David Danzmayr, Thomas Sanderling.

Subotnji program zaključit će mladi dubrovački bend 50 Shades od Roc'n'Roll.

Nedjeljni program pod nazivom "Zec iz klobuka", koji počinje u 11 sati, sastoji se od atraktivnog nastupa zagrebačke agencije Zagi Eventi uz animatore, mađioničare, igre za djecu i oslikavanje lica, završne izložbe fotografija "Šarena zima u Uvali" mlade dubrovačke umjetnice Katarine Radonić u 12 sati u Lounge Baru na plaži Sunset Beach te nastupa dubrovačkih bendova Nianse i EZ Money od 13 do 15 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.